Aproape de tine.Zi de zi
STIRI
04 noiembrie 2009
In urma cu cativa ani, credeam ca orice aliment este bun. Alegeam cele mai colorate mancaruri, cele mai dulci. Nimeni nu se gandea ca poate fi ceva in neregula. Ca nu tot ce se poate manca este si bun. In ultimii ani, insa, peste tot auzi cat de nocivi sunt anumiti aditivi alimentari.Cum sunt ei cancerigeni sau pot provoca modificarea organelor. Romanii stiu ca E-urile sunt si bune si rele, stiu de…

01 noiembrie 2009
Laptele poate fi de ajutor in incercarea unor persoane de a se lasa de fumat, se arata intr-un studiu. Consumul de lapte face ca gustul tigarii sa fie neplacut si cateva schimbari in dieta pot face mai usoara renuntarea la fumat, se arata in acelasi studiu. Cercetarea a fost efectuata pe 209 fumatori care au fost rugati sa numeasca produsele care inrautatesc sau intensifica aroma tigarilor. Astfel,…

30 octombrie 2009
Substantele din aceste produse previn degradarea prematura a structurii ochilor.Nu numai adultii sau tinerii, ci si bebelusii ar trebui sa poarte ochelari de soare pentru a preveni imbatranirea ochilor cauzata de razele ultraviolete, apreciaza specialistii. Pentru a va mentine ochii sanatosi, oftalmologii va sfatuiesc sa va pastrati in primul rand igiena mainilor si sa va prezentati la medic la primele…

21 octombrie 2009
In timp ce dormim, creierul reia informatiile pe care le-a asimilat in timp ce eram treji, le proceseaza si face asocieri intre cele noi si cele mai vechi. "Copiii au cel mai mult nevoie de somnul de dupa-amiaza deoarece creierul lor este in formare. Somnul din timpul zilei este obligatoriu pentru micuti, iar cei care nu dorm pot avea carente in dezvoltarea sistemului nervos", explica Radu Braga,…

10 octombrie 2009
Grasimile din alimentatie se impart in grasimi simple (trigliceride) si grasimi complexe (colesterolul). Grasimile simple sunt de doua feluri: - grasimi saturate – contin o cantitate mare de acizi grasi saturati, iar la temperaturi scazute sunt solide; - grasimi nesaturate – contin o cantitate mare de acizi grasi nesaturati si, chiar la temperaturi scazute, sunt lichide sau tartinabile. Grasimile…

STIRI & ARTICOLE
E-uri sanatoase si nesanatoase
04 noiembrie 2009
In urma cu cativa ani, credeam ca orice aliment este bun. Alegeam cele mai colorate mancaruri, cele mai dulci. Nimeni nu se gandea ca poate fi ceva in neregula. Ca nu tot ce se poate manca este si bun. In ultimii ani, insa, peste tot auzi cat de nocivi sunt…
PUBLICITATE
© copyright marka supermarket | 2017 Toate drepturile rezervate
Creat de MediaFactory